Isparta Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gelendost Belediye Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.ISPARTA (İGFA) - Isparta Valiliği, Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen ile 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Başkan Özmen ve 5 şüpheli hakkında arama, yakalama ve gözaltı işlemlerinin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Bakan Yerlikaya: 43 provokatör gözaltında!... Küfür sonrası 'Özel' paylaşım Bakan Yerlikaya: 43 provokatör gözaltında!... Küfür sonrası 'Özel' paylaşım

Hatırlanacağı gibi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Gelendost Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Özmen, 20 Ocak 2025'te partisinden istifa etmişti.

Kaynak: İGF