Ulaşımda afet bölgesine 51,1 milyar TL'lik yatırım Ulaşımda afet bölgesine 51,1 milyar TL'lik yatırım

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre kar yağışının etkisini artırarak sürdüreceğinden dolayı eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

 Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:

 Son meteorolojik değerlendirmelere göre;

Kar yağışının etkisini artırarak sürdürecek olması ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 06 Şubat 2025 Perşembe günü, İlimiz genelinde resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ( Rehabilitasyon merkezleri ve Kur'an Kursları dahil ) eğitim ve öğretime 1 bir gün ara verilmiştir.

Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı olan personel ile anaokulu ve kreşlere devam eden çocuğu bulunan kadın personellerimiz 1 gün idari izinli sayılacaktır.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Editör: Yüksel Ercan